Skiforum, Danski et selskab med falsk varedeklaretion - GOski.dk
SKINYHEDER SKIBILLEDER SKIVIDEOER HUSKELISTE SKI-TV

Partnersites

Land: Sverige, Område: Sälen, Sted: Stöten (view mod vest)

Danski et selskab med falsk varedeklaretion

I forbindelse med året skiferie, satte familien sig sammen tilbage i august 2008 for at planlægge hvor turen skulle gå hen, så alles behov blev dækket ind. Beslutningen faldt på Les 2 Alpes i uge 9 og da vi tidligere har rejst med Danski uden der var noget der virkede alarmerende, var det selvfølgelig naturligt at valget faldt på netop dette selskab. Det skulle vi senere komme til at fortryde. Skivejret var godt hele ugen, solskin fra en næsten skyfri himmel hver dag, sneen kunne anvendes, lidt pudder havde ikke været at foragte, men det kan man ikke klandre andre for end vejrguderne der ikke altid tilsmiler skiløberen. Hotellet som efter Danski annonce var deres eget med velrenoverede værelser er nok det tætteste man kommer på en lodret løgn, lige efter bibelen. Hotellet ville, hvis det stod i Danmark, være revet ned af den lokale forening til byens forskønnelse. Vi har tidligere været i Alpe d`Huez på hotel Refuge, hvor det klokkeklart bliver beskrevet at hotellet er i en slidt forfatning, men det der måtte mangle, bliver opvejet at atmosfæren og stemningen. Inventaret og badeværelset på hotel L`Aiglon i Les 2 Alpes var noget der mest af alt mindede om noget fra et jernbanehotel i en russisk provinsby fra 70`erne slidt og møgbeskidt. Det værste var dog at der i hjørnet var skimmelsvamp, hvilket jo blandt andet er allergifremkaldende o.s.v o.s.v. Da vi skriver vores tilbagemelding til Danski om vores kedelige oplevelser med hotellet og indkvarteringen, får vi en mail retur hvori der bliver anført at de ikke har haft tilfælde af svamp på deres hotel, til trods for at vi ved selvsyn og billede dokumentation kan bekræfte anderledes. Vi har rejst med Danski adskillige gange, men denne ferieoplevelser var en af dem man ikke vil have flere af og derfor er selskabet ikke en option længere i familien. Af skade bliver man sjælden rig, kun klogere, ergo hvis der er nogle af jer der har overvejet at benytte dette selskab, ville jeg tænke mig om en gang mere, inden ferien skal bestilles og tankerne allerede er på himmelflugt med drømmen om en god gang sne.

Info

Dato: 13.03.2009, 20:15

Skrevet af: Gæst

Vist: 3559 gange

Sv: Danski et selskab med falsk varedeklaretion

Jeg kan kun støtte op om at danski er et firma med mangel på service, elendige guides og service langt under målet. Jeg ville fortælle om min ferie med dem, men jeg ved ikke hvor jeg skal starte. Busturen var under al kritik, hotellet noget lort, guiderne endnu værre og sådan fortsatte det. Jeg selv, sammen med 25 andre mennesker skrev lange klager efter at have returneret hjem og vil anbefale andre på det kraftigste at blive væk.

Info

Dato: 24.05.2011, 16:10

Skrevet af: Gæst

Tiføj indlæg

Type

(Vælg 'kommentar' eller 'svar')

Beskrivelse

Kode (små bogstaver)

Tip

Som bruger kan du vælge at modtage en e-mail når der svares på dit indlæg.

Nyt indlæg

Har du brug for svar, eller vil du kende andres mening om et skirelevant emne, så er du meget velkommen til attilføje nyt indlæg.

Annoncer

Copyright GOski.dk | Annoncering | Presse | Kontakt